
Βιγκαν Ρυζόγαλο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα τοποθετουμε 1 ½ κούπα ρύζι με 6 κούπες νερό.
αφοτου εχει βρασει το ρυζι και εχει απορροφησει το νερο, προσθετουμε τη ζαχαρη και επειτα το ροφημα καρυδας ανακατευοντας συνεχως.
ενδιάμεσα διαλύουμε σε ένα ποτηράκι που περιέχει ελάχιστο από το γάλα μας (πρέπει να είναι κρύο) κορν φλαουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα για να γίνει πηκτό το μείγμα μας.
προσθετουμε οσο μειγμα κορν φλαουρ χρειαζεται ωστε να πηξει το μιγμα μας.
αφού πηξει το αφαιρουμε από το μάτι και το βάζουμε σε μπολάκια σερβιρίσματος και αφήνουμε να κρυώσει.
πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο ή κανέλα αν επιθυμουμε
Συστατικά:
- Ρύζι λευκό
- 600 ml ρόφημα καρύδας
- 7 κουταλιές γλυκαντική ουσία (ακατέργαστη ζάχαρη /σιροπι σφενδαμου/ σιροπι αγαυης)
- Αλεσμενο μοσχοκάρυδο
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
Προϊόντα στο κατάστημά μας σε αυτή τη συνταγή
Εικόνα | Όνομα | Τιμή | Αγοραστε |
---|
0 Comments