
Μπισκότα κανέλας
Εκτέλεση:
Αρχικά κοσκινίστε το αλεύρι καρύδας με τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το γαρίφαλο και το μοσχοκάρυδο.
Χτυπήστε στο μίξερ το λάδι με το ανθρακούχο νερό, το κονιάκ και τον χυμό και ξύσμα του πορτοκαλιού ή λεμονιού.
Μετά από λίγο προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά που έχετε κοσκινίσει ήδη.
Αφού τα ανακατέψετε καλά μπορείτε να ξεκινήσετε να πλάθετε αφού καταλάβετε ότι η ζύμη έχει σφίξει προσθέτοντας όσο αλεύρι χρειαστεί.
Εφόσον τα έχετε τοποθετήσει σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τα βάζετε στον φούρνο για περίπου 15 – 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν στους 170-180 C.
Νόστιμα και τα τραγανά μπισκότα με κανέλα, εύκολα και γρήγορα.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 20 Λεπτά
Συνολικός χρόνος: 30 Λεπτά
Μερίδα(ες): 35-40
Συστατικά:
- ½ κιλό αλεύρι καρύδας
- 1 κουταλάκι σόδα μαγειρική
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 1/3 κουταλάκι γαρύφαλλο
- 1 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1 κούπα ζάχαρη καρύδας
- 1 κούπα λάδι καρύδας
- 1 κουταλιά κονιάκ ή όποιο άλλο ποτό επιθυμείτε
- ελάχιστο ξύσμα και χυμό από πορτοκάλι ή εναλλακτικά λεμονιού
- 1 κουταλακι ανθρακούχο νερό
Προϊόντα στο κατάστημά μας σε αυτή τη συνταγή
Εικόνα | Όνομα | Τιμή | Αγοραστε |
---|
0 Comments